Depeche Mode, de la “Question of time” la ceasurile elveţiene!

Celebra trupă britanică şi-a lansat în aceste zile noul album, iar în luna mai îşi va începe turneul european. Pentru fanii din România, COSMOTE România are plăcerea de a prezenta Depeche Mode în concert la Bucuresti, pe 15 mai, ca urmare a parteneriatului Deutsche Telekom pentru turneul european al legendarei formaţii.Depeche Mode a lansat hituri pe bandă rulantă din anii 80 până în prezent, dar legendara trupă nu se limitează doar la ceea ce ştie face cel mai bine, adică la muzică. La 26 de ani de la lansarea piesei “Question of time”, cei trei artişti au devenit imaginea ceasurilor Hublot. David Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher au semnat un parteneriat cu elveţienii în cadrul unui eveniment care a avut loc la Berlin, la finele lunii martie.
Hublot, care va avea calitatea de Charity Partner al megaturneului The Delta Machine Tour, a lansat un ceas în ediţie limitată, Big Bang Depeche Mode. O parte dintre încasări vor fi donate unor organizaţii de caritate.
În altă ordine de idei, britanicii se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru turneul european, care va debuta cu un concert la Tel Aviv, în 7 mai. Opt zile mai târziu, Depeche Mode va concerta la Bucureşti. Evenimentul este posibil graţie unui parteneriat semnat cu Deutsche Telekom pentru turneul european al legendarei formaţii. În România, COSMOTE este partener principal, iar biletele pentru mult aşteptata apariţie live a trio-ului britanic sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului.

Related posts

Leave a Comment