Demisii importante în PC. Piedone și alți vicepreședinți se retrag din toate funcțiile din partid. Motivul? Sancționarea viceprimarului din Câmpia Turzii

Decizia ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care este președintele PC, de a-l sancționa cu excluderea pe președintele executiv al PC Cluj, viceprimarul din Câmpia Turzii, Avram Gal, a declanșat o adevărată revoluție în partid. Sancțiunea dictată împotriva lui Avram Gal, care este și președinte al PC Diaspora, a fost văzută drept o răzbunare împotriva președintelui PC Cluj, fostul senator Șerban Rădulescu, care a cerut convocarea unui congres al PC.Prim vicepreședintele Partidului Conservator Cristian Popescu Piedone și vicepreședinte PC Cristiana Anghel, au demisionat, joi, din toate funcțiile din partid, informează Agerpres.

”Astăzi, 29 ianuarie 2015, mi-am dat demisia din funcția de vicepreședinte al Partidului Conservator”, a declarat Cristiana Anghel, citată de RomaniaLibera.ro.

La ședința de joi a Biroului Național al PC, alți șase lideri au anunțat că se retrag din toate funcțiile deținute, ca urmare a excluderii viceprimarului din Câmpia Turzii, Avram Gal, șef al PC Diaspora, relatează stiripesurse.ro.

Sancțiunea cu excluderea pentru viceprimarul din Câmpia Turzii a fost retrasă, la presiunea celor din sală, dar va rămâne simplu membru al PC pentru a nu pierde funcția de viceprimar.

Related posts

Leave a Comment