Cum poţi obţine flori şi un gazon de calitate. Află de la specialiştii de la Holland Farming

Servicii de analiză a apei, solului şi materiei vegetale, comercializarea unor seminţe de gazon cu multiplicare prin stoloni şi a unor îngrăşăminte cu eliberare controlată superperformante sunt cele trei mari atuuri competitive pe care le are pe piaţa de profil compania româno-olandeză Holland Farming Agro. Află despre toate acestea din emisiunea difuzată de Via Cluj.TV.

Directorul Departamentului Ornamentale, ing. Răzvan Bulugea, a vorbit în cadrul emisiunii Business Cafe de la Via Cluj TV despre evoluţia companiei devenită astăzi un furnizor foarte important pentru majoritatea fermierilor care vor sa obţină producţii calitative şi cantitative.

 

Holland Farming Agro a pornit la drum în 1997, cu un produs vedetă: un biostimulator. Şi-a diversificat oferta radical de la un an la altul: de la seminţe profesionale de legume, până la o gamă foarte variată de îngrăşăminte chimice cu eliberare controlată, biostimulatori de creştere şi dezvoltare, produse pentru culturi ecologice, nutrienţi şi tratamente ecologice, stupi cu bondari pentru polenizarea naturală a legumelor/pomilor fructiferi şi control biologic al dăunătorilor din culturile horticole, substraturi pentru horticultură, aparatură de măsurat etc.

 

Related posts

Leave a Comment