Cosmetic Plant va sprijini Asociația pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta. O strângere inedită de fonduri va avea loc cu ocazia Crosului Divelor

Cosmetic Plant, unul dintre cei mai cunoscuţi producători autohtoni de produse cosmetice, care promovează stilul de viață sănătos, se alătură, în calitate de sponsor principal, ediției de anul acesta a Crosului Divelor din Cluj-Napoca. Competiția atletică va avea anul acesta și o dimensiune caritabilă.Astfel, Cosmetic Plant va lua parte la cea de-a doua ediție a Crosului Divelor, eveniment ce va avea loc în Cluj-Napoca și care are ca scop strângerea de fonduri pentru Asociația pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta. Astfel, în urma evenimentului, 20% din fondurile strânse prin taxa de participare vor fi donate asociației care se ocupă cu ocrotirea sănătății copiilor și tinerilor înscriși în program.

Beneficiarii direcție ai acestui eveniment sunt peste 50 de copii afectați de insuficiență renală cronică și care au nevoie constantă de medicamente și aparatură specifică pentru a-și continua tratamentele, în cele mai multe cazuri, vitale.

„Compania noastră a fost dintotdeauna un susținător al stilului de viață sănătos, iar posibilitatea de a aduce un zâmbet pe chipurile acestor copii defavorizați, ne-a motivat și mai mult decizia de a ne alătura acestui eveniment”, a declarat Susana Laszlo, director General al Cosmetic Plant.

Crosul Divelor este adresat, în exclusivitate, doamnelor și domnișoarelor din Cluj-Napoca. Crosul va avea loc în Parcul Sportiv Universitar ”Prof. dr. Iuliu Hațieganu”, pe un traseu de 2 sau 5 kilometri. Toate kit-urile de concurs disponibile inițial au fost rezervate, iar înscrierile la eveniment s-au închis.

”Suntem încântați de popularitatea de care se bucură acest eveniment caritabil și de sprijinul companiei Cosmetic Plant. La sfârșitul săptămânii am reușit să suplimentăm cu 50% numărul de locuri disponibile la cele două curse. Aproximativ 367 de alergătoare s-au înscris la Crosul Divelor powered by Cosmetic Plant și au achitat taxa de participare până vineri 27 martie 2015, dată la care am închis înscrierile. Le așteptăm cu mare drag, sâmbătă 7 martie, să participe la cros în ținuta recomandată: tutu-uri multicolore, coronițe de flori în par și accesorii feminine. Așteptăm, de asemenea, și domnii la eveniment și îi încurajăm să susțină alergătoarele la linia de start-sosire”, a declarat Horațiu Morar, Președintele Asociației Sportive ”Runners Club”, organizatorul evenimentului.

Nu este pentru prima dată când comunitatea locală este solidară cu asociația care se îngrijește de copiii care fac dializă. Hotelul Univers T a sprijinit constant organizarea de tabere destinate copiilor, care au avut ocazia să se bucure astfel de Crăciun și de Revelion, chiar dacă sunt dependenți de asistența medicală. ”Mă bucur să văd că există oameni ca Emanuel Ungureanu, care este sufletul asociației. El reușește de mai mulți ani să aducă o rază de speranță și alinare în viețile acestor copii”, a declarat directorul Univers T, Valentin Lungu.

Related posts

Leave a Comment