Consilierii judeteni ai PSD critica deszapezirea parcarii aeroportului

Consilierii judeţeni ai PSD critică modul în care conducerea Consiliului Judeţean s-a ocupat de deszăpezirea parcării aeroportului.

”Consilierii judeţeni social-democraţi consideră inacceptabilă situaţia în care s-a aflat parcarea din faţa Aeroportului Internaţional Cluj “Avram Iancu”, în data de 15 decembrie, fiind înzăpezită şi îngreunând intrarea şi ieşirea din perimetrul aeroportului.

 

Având în vedere că înzăpezirea a provocat nemulţumiri şi a creat o imagine proastă aeroportului, îi solicităm Executivului Consiliului Judeţean Cluj să ia măsuri şi să nu mai pună instituţia într-o situaţie jenantă atât în faţa călăltorilor români cât şi străini.

 

De asemenea, îi amintim domnului Alin Tişe că situaţia parcării, de la contract şi până la construirea Hotelului promis intră în deplina sa responsabilitate, atât administrativă cât şi socială, în faţa clujenilor.

 

În speranţa că o ninsoare nu va mai bloca accesul în aeroport, sperăm să avem un răspuns prompt, practic, din partea Consiliului Judeţean Cluj”, afirmă consilierii judeţeni într-un comunicat de presă.

 

Related posts

Leave a Comment