CONCURS: Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015

Câştigă o brăţară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015! Numeşte cel puţin 2 turnee de sport electronic care se desfăşoară la DreamHack Cluj-Napoca 2015. Trimite răspunsul tău pe adresa info@clujtoday.ro. Dacă ai răspuns corect până marţi, 27 octombrie, îţi răsundem în 28 octombrie pe mail de unde să îţi ridici brăţara câştigată.Premiul tău constă într-o brățară de acces pentru joi 29, octombrie, prima zi a festivalului DreamHack Cluj-Napoca 2015, care se desfășoară între 29 octombrie -1 noiembrie 2015, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Regulamentul concursurilui spune că un participant are dreptul la un singur premiu, chiar dacă a oferit mai multe răspunsuri corecte. De asemenea, pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să trimită datele de contact (nume complet, adresă de e-mail, număr de telefon) la adresa de e-mail info@clujtoday.ro. Premiul va fi ridicat de la sediul nostru (detalii vei primi pe mail). Premiile nu pot fi convertite în bani.

Cine are dreptul să participe? Concursul „Câștigă o brățară de acces în prima zi a festivalului digital DreamHack Cluj-Napoca 2015” este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în Cluj-Napoca.

ATENŢIE! În cazul constatării folosirii unor conturi de social media special create pentru fraudarea acestui concurs, participanţii respectivi vor fi descalificaţi.
Participanții au obligația de a citi, înțelege și respecta regulamentul. În caz contrar vor fi descalificați.

Related posts

Leave a Comment