Concert Joe Satriani. Zeul chitarei a asurzit Clujul

Câteva mii de fani ai rockului din toată Transilvania s-au strâns la Sala Polivalentă ieri seară pentru a-l asculta pe unul dintre cei mai mari chitariști ai lumii. Joe Satriani, un adevărat zeu al chitarei, a susținut un show spectaculos, în care măiestria sa a fost egalată doar de mulțimea decibelilor care păreau în stare să dărâme tavanul edificiului sportiv.
Concertul său a fost precedat de recitalul chitaristului sud-african Dan Patlansky, care a încălzit atmosfera pentru Satriani. Când a intrat pe scenă marele chitarist americani, Sala Polivalentă a părut să se confrunte cu o adevărată explozie. Piese precum Crystal Planet au electrizat atmosfera.

Joe Satriani nu și-a dezmințit talentul care l-a dus alături de Mick Jagger, Deep Purple, Steve Vai sau Brian May, iar rockerii din Sala Polivalentă s-au bucurat de performanțele muzicale ale artistului care, la 14 ani, a renunțat la cariera de fotbalist pentru a deveni chitarist, pentru că a fost impresionat de vestea morții lui Jimi Hendrix.

Related posts

Leave a Comment