Concerte de început de an la Filarmonica de Stat ,,Transilvania”

Filarmonica de Stat ,,Transilvania”, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează, cu prilejul începutului unui nou an, două concerte speciale care marchează acest moment.

Astfel, joi, 6 ianuarie 2022, de la ora 19:00, respectiv vineri, 7 ianuarie 2022, tot de la aceeași oră, la Colegiul Academic, Orchestra instituției alături de dirijorul Jascha Von der Goltz, își va întâmpina publicul spectator cu un program muzical inedit.

Acesta va cuprinde Uvertura operetei ,,Cavaleria ușoară” a compozitorului Franz von Suppé, ,,Kaiser-Walzer” a lui Johann Strauss, fiul, Uvertura operei „Don Pasquale” de Gaetano Donizetti, Uvertura operei „Rienzi” de Richard Wagner, Uvertura operetei „Voievodul ţiganilor” tot a compozitorului Johann Strauss, fiul, Intermezzo din „Cavalleria rusticana” de Pietro Mascagni și „Dansurile din Galánta” a lui Zoltán Kodály.

Biletele pentru cele două concerte pot fi achiziționate on-line aici sau aici.

Reducerile se acordă pe baza carnetului de elev / student şi pe baza cuponului de pensie, prezentate la casieria instituţiei. În cazul pensionarilor, reducerea se acordă celor a căror pensie nu depăşeşte 3.000 de lei.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole este permis în limita locurilor disponibile, respectiv la o capacitate maximă de 50% din locuri.

Condiţiile de participare sunt următoarele:
– persoanele sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
– persoanele se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARSCoV-2
– persoanele prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.

Atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu virusul SARS-CoV-2 se va realiza prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.

Purtarea măştii pe durata concertului este obligatorie.

Pentru desfășurarea în condiții optime a procedurilor de triaj epidemiologic de la intrare, cei interesați sunt rugați să fie prezenți cu circa 30 de minute înainte de ora de începere a spectacolului.

 

Related posts

Leave a Comment