Coaliţia a decis: SALARIILE BUGETARILOR cresc cu 15%

Coaliţia de guvernare a aprobat, luni, majorarea salariilor pentru angajaţii de la stat. Majorarea ar urma să fie de 15%, cum anunţa preşedintele Băsescu, dar procentul real urmează să fie stabilit ulterior, după 30 martie.Partidele din coaliţia de guvernare au acceptat, luni, ca Executivul să mărească salariile bugetarilor. Măsura ar urma să intre în vigoare de la 1 iunie, dată de la care angajaţii de la stat vor primi mai mulţi bani.
Este vorba de un acord în cadrul coaliţiei de guvernare în sensul în care niciun partid din arcul guvernamental nu a ridicat în cadrul şedinţei de luni vreo problemă privind recuperările salariale din luna iunie.
Liderii coaliţiei au decis, luni, ca salariile bugetarilor să fie majorate începând cu luna iunie, urmând ca Guvernul să analizeze procentul cu care se va face majorarea, a declarat, pentru MEDIAFAX, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader. Acesta a spus că membrii coaliţiei au susţinut de la început această majorare, iar premierul are cuprins în programul de guvernare, la punctul 1, creşterea salariilor.
Mircea Toader a arătat că Guvernul urmează să calculeze şi să găsească soluţii pentru majorarea salariilor.

Related posts

Leave a Comment