ClujulCultural.ro: Jazzybird şi canadienii de la Thca-Badjo concertează la Terasa La Palat şi Atelier Cafe

Două concerte de jazz au loc joi la Cluj, cu artişti locali şi străini.
Astfel, Terasa La Palat găzduieşte ediţia a doua a evenimentului Jazz &Wine,organizat de Guevara Events. Degustare de vinuri şi concert cu cei de la Jazzybird este reţeta evenimentului.
Un bilet de intrare costă 30 de lei si poate fi achizitionat de pe biletmaster.ro şi de la faţa locului înainte de concert.
Trupa Jazzybirds s-a format în anul 2011 inițial pentru a cânta câteva din suitele de jazz ale lui Claude Bolling. Mai târziu lea
venit ideea de a cânta piese rock faimoase pe ritmuri de jazz, iar acum cântă la cele mai importante festivaluri de jazz din România. Jazzybirds înseamnă András Szép Pian, Attila Antal Contrabas, Domokos Csergő Tobe, Yolanda Covacinschi Voce
și Zoltán Réman Saxofon.
Inspirația muzicală pentru ei vine din compilațiile lui Bill Evans, Duke Ellington, Giacomo Puccini, Claude Bolling dar și Guns’n’Roses și Massive Attack.
Cafe Atelier se redeschide cu… jazz!
Cafeneaua Atelier se redeschide mâine cu un concert de jazz interesant. Vor concerta canadienii de la Tcha-Badjo (Canada) iar invitaţii speciali sunt Les Poissons Voyageurs (Franța), scrie site-ul partener ClujulCultural.ro.

Concertul începe la ora 21.00. Un bilet pentru susţinerea artiștilor costă 5 lei.

Related posts

Leave a Comment