Cluj-Napoca: Explozie pe strada Paris

Explozia s-a produs într-un imobil nelocuit, în care a funcţionat până de curând un bar. Deflagraţia s-a soldat cu trei răniţi uşor, o clădire a fost complet distrusă şi mai multe case afectate de suflul.O clădire a fost complet distrusă şi mai multe case au fost afectate de suflu. Explozia s-a produs cu puţin timp înainte de miezul nopţii, într-un imobil nelocuit, în care a funcţionat până de curând un bar. Persoanele rănite au ajuns la spitalul de Urgenţă pentru investigaţii.
O explozie puternică din cauza unor acumulări de gaze a făcut ca în numai câteva minute totul să devină o ruină. Pompierii au venit imediat şi au scos oamenii din casele vecine, avariate.
Cel puţin trei case au fost afectate grav de suflul exploziei. Propietarii au fost nevoiţi să meargă la rude, peste noapte.
În urma exploziei, trei persoane au fost uşor rănite şi au primit îngrijiri medicale de la medicii de pe ambulanţă.
“Au fost afectate un număr de şase imobile din jurul celui de la numărul 80. În continuare efectuăm cercetări la faţa locului pentru a stabili toate cazurile care au dus la această explozie”, a afirmat comisar şef, Zaharia Ciorbă, adjunct şef poliţie Cluj Napoca.
“Încercăm să stabilim împreună cu o echipă de la EOn Gaz cauza probabil a exploziei”, a precizat colonel Dorin Ungur, prim-adjunct al inspector-şef ISU Cluj.
Pompierii cred că deflagraţia a fost cauzată de o acumulare de gaze.

Related posts

Leave a Comment