Cluj: Boc le promite clujenilor că vor circula curând pe centură

Premierul Emil Boc a inspectat, joi dimineaţă, lucrările la centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est, Bulevardul Muncii – Apahida, şi a dat asigurări că pe acest tronson se va circula până la sfârşitul anului.”Centura de ocolire a municipiului Cluj-Napoca pe relaţia nord-est, Bulevardul Muncii – Apahida, este unul din obiectivele pe care le-am stabilit la nivel naţional pentru a fi circulabile până la sfârşitul anului. Centura are rolul de a-i scăpa pe clujeni de traficul greu. Guvernul dă asigurări că până la sfârşitul anului se va circula pe acest tronson”, a spus Emil Boc, potrivit Mediafax.
Directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Ion Pantelimon, i-a spus premierului că lucrările la centura de nord-est sunt realizate în proporţie de 38%, întreaga centură având o lungime de 4,6 kilometri. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 7,2 milioane de euro.
Emil Boc va mai inspecta stadiul lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului în partea de est, dar şi al lucrărilor la Autostrada Transilvania pe tronsonul 2B Luna – Turda.

Related posts

Leave a Comment