CITYMAN, singurul concurs de modă masculina din România, organizat în Cluj-Napoca!

Ștefan Farrell, regele modelingului din Transilvania, a anunțat recent că va organiza un concurs de modă masculină, inedit în România, în primăvara lui 2016.City Man este un eveniment dedicat exclusiv fetelor și doamnelor, în 4 martie 2016, chiar în săptămâna „Zilelor Femeii”, fiind o delectare a pupilelor obosite de bărbații lor plictisiți acasă.

Evenimentul este un motiv real de ieșire cu fetele la un eveniment surpriză, pentru probele din cadrul concursului, prezentările de modă, cât și pentru lansarea unui brand important de lenjerie intimă masculină.

Efectele de scenă, scenografia pregatită cât și programul în sine, vor fi mai mult decât un show valoros care bate până și banalul stripteas masculin.

Ștefan Farrell a mai anunțat că va invita peste 1.500 de fete și doamne iar intrarea se face pe baza de invitație și bilet în cadrul evenimentului fiind invitate nume importante din showbiz!

În cadrul evenimentului organizat de City Generation, „CITYMAN | Barbati puternici”, vor participa 40 de concurenți. Câștigătorul va fi ales în urma voturilor juriului, regulamentul concursului, va putea fi consultat public la sediul CityModels.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica prevederile prezentului regulament în măsura în care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune.

Oficialii City Generation au precizat că premiile sunt în valoare de 10.000 de dolari.

Related posts

Leave a Comment