CFR suplimentează capacitatea trenurilor spre şi dinspre Cluj cu ocazia sărbătorilor de Paşti

CFR Călători a decis că, în minivacanţa prilejuită de Sărbătorile de Paşte, la nivelul întregii reţele feroviare, capacitatea de transport va fi adaptată la evoluţia şi dinamica traficului de pasageri. Trenurile către cele mai solicitate destinaţii: Braşov, Sibiu, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare, Timişoara vor fi suplimentate, cu peste 8000 de locuri faţă de zilele obişnuite.

”Pentru a evita situaţiile neplăcute  generate de afluenţa mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenţilor, recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate cu anticipaţie: Oonline de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR; de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi prin telefon la 021 9522. Recomandăm studenţilor să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucureşti şi casele de bilete dedicate lor şi marcate vizibil în spaţiile din holurile marilor Gări”, spun reprezentanţii CFR.    

 

A doua zi de Paşte, 17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor: Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi.

 

”Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din staţii”, mai afirmă reprezentanţii companiei de căi ferate.    

Related posts

Leave a Comment