CFR Cluj a îngenuncheat-o pe Poli Iași

CFR Cluj a egalat-o pe FCSB la numărul de puncte în Liga I, 60, ca urmare a victoriei categorice obținute împotriva Poli Iași. Clujenii au dominat întreaga partidă, care s-a încheiat cu scorul de 4-0.

Victoria CFR Cluj este categorică în contextul în care ea a fost obținută chiar împotriva echipei care i-a eliminat pe ”feroviari” din Cupa României. Acea înfrângere a contrbuit la demiterea lui Dan Petrescu, fostul antrenor al CFR Cluj.

În partida câștigată de CFR Cluj, primul gol a fost marcat de Alexandru Chipciu, în minutul 44. După ce a spart gheața, golurile au început să curgă. Bilel Omrani a marcat în prelungirile primei reprize, pentru 2-0. Căpitanul CFR Cluj din această partidă, Ciprian Deac, a înscris și el în minutele 61 și 87.

Această victorie clară a fost obținută în condițiile în care trei dintre cei patru atacanți ai CFR Cluj au lipsit, din cauza infectării cu coronavirus. Gabriel Debeljuh, Mario Rondon și Valentin Costache vor lipsi și în meciul cu FCSB. De asemenea, au lipsit Cristian Manea, accidentat, și Mario Camora, suspendat.

Însă meciul a însemnat și începutul revenirii lui Bilel Omrani. Atacantul de origine franceză pare să își fi regăsit forma de odinioară. De asemenea, partida a adus și debutul primului jucător islandez în Liga I, Sigurjonsson, care s-a făcut remarcat printr-o pasă de gol cu călcâiul. În ansamblu, toată echipa clujeană a evoluat foarte bine, cu un accent aparte pe prestația impecabilă a portarului Gregorz Sandomierski.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj a îngenuncheat-o pe Poli Iași”

  1. […] Campioana României en-titre, CFR Cluj, a egalat-o pe FCSB la numărul de puncte în Liga I, 60, ca urmare a victoriei categorice obținute împotriva Poli Iași. Clujenii au dominat întreaga partidă, care s-a încheiat cu scorul de 4-0, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment