CFR Cluj a găsit înlocuitor pentru Debeljuh

Campioana României, CFR Cluj, a găsit înlocuitor pentru atacantul croat Gabriel Debeljuh. Acesta a declarat că nu mai vrea să joace pentru echipa clujeană, supărat că, după accidentarea care l-a scos de pe terenul de fotbal, CFR Cluj l-ar fi lăsat să își achite singur costul operației și al tratamentelor. Acuzațiile atacantului croat au fost demontate de conducerea CFR Cluj, care a menționat că există mesaje care arată că echipa campioană i-a propus atât să îi deconteze toate cheltuielile, cât și o prelungire a contractului, într-un moment extrem de dificil pentru Gabriel Debeljuh, care a intrat în ultimele șase luni ale înțelegerii cu CFR Cluj, potrivit SportinCluj.ro.

În aceste condiții, CFR Cluj a găsit un înlocuitor pentru Gabriel Debeljuh. Este vorba tot de un atacant croat, Anton Maglica, în vârstă de 31 de ani.

”Atacantul de origine croată a început fotbalul în țara natală la academia celor de la NK Osijek. La nivel de seniori, fotbalistul a bifat, până în prezent, 343 de partide și a înscris 117 goluri, la cluburi precum Guizhou FC, Kayserispor, Hajduk Split, și Apollon Limassol. În ultimul an și jumătate a evoluat în Cipru pentru APOEL Nicosia”, menționează site-ul oficial al clubului clujean.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj a găsit înlocuitor pentru Debeljuh”

  1. […] În aceste condiții, CFR Cluj a găsit un înlocuitor pentru Gabriel Debeljuh. Este vorba tot de un atacant croat, Anton Maglica, în vârstă de 31 de ani, care are calități asemănătoare cu cele ale lui Gabriel Debeljuh, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment