Parohia Andrei Mureşanu este păstorită de preotul paroh Mircea Marţian, secondat de cei doi vicari parohiali, preoţii Titus Sas şi Florin Isac şi de diaconul Mihai Roman. Parohia utilizează Capela Sfântul Iosif, aflată la demisolul Catedralei Martirilor şi Mărturisitorilor Credinţei din secolul XX, aflată în construcţie în Piaţa Cipariu, precum şi o casă parohială transformată în centrul social şi cultural, de pe strada Constantin Brâncuşi. De asemenea, în Capela Sfântul Iosif este oficiată şi o liturghie romano-catolică în limba română, dedicată credincioşilor de rit latin. O caracteristică deosebită este liturghia copiilor, oficiată în fiecare duminică, de la ora 11.30.
La aniversarea a 10 ani de există, alături de PS Florentin Crihălmeanu au fost o mulţime de alţi preoţi, printre care protopopul Clujului, preotul Cristian Sabău, rectorul noii catedrale aflate în construcţie, preotul Adrian Avram, precum şi diaconi, reprezentanţi ai ordinelor şi congregaţiilor monahale catolice, precum şi o mulţime de credincioşi.
Cu prilejul aniversării, PS Florentin Crihălmeanu a oferit diplome aniversare preoţilor prezenţi, precum şi Consiliului parohiei. De asemenea, au oferit recitaluri corurile parohiei, Jubilate şi Allegria. Cu acest prilej, a fost inaugurată şi o expoziţie de icoane, rod al muncii artiştilor amatori greco-catolici, coordonaţi de profesoara Ioana Rusu.
Sărbătoarea Sfântului Iosif a fost şi ocazia lansării unei publicaţii dedicate celor mici. Este vorba de Raiul Copiilor – serie nouă, care va avea apariţie lunară. Ziarul continuă tradiţia unei publicaţii editate în perioada interbelică. De asemenea, pentru prima dată, întreaga liturghie a fost transmisă integral pe Facebook, pentru că noile media şi reţelele de socializare sunt considerate de greco-catolicii clujeni drept instrumente de evanghelizare.