Ce se joacă la Puck în acest weekend

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi așteaptă în acest weekend pe cei mici cu două spectacole. Este vorba de „Turnuleţul”/„Tornyocska” și „Vasilache și Marioara în jurul lumii”.

„Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó, programat la sediul instituției pentru sâmbătă, 11 martie 2023, de la ora 11:00, este un spectacol de marcă al teatrului clujean, a cărui premieră a avut loc în februarie 1998, fiind reluat în urmă cu doi ani, cu echipa tinerilor actori ai secției maghiare.
Scenografia este semnată de K. Kalinovszki Mária, iar muzica de András Enikő. În distribuție: Patka Ildikó, Pünkösti Laura, Kötő Áron și Mostis Balázs.
Spectacolul are loc în limba maghiară și durează aproximativ 40 de minute. Vârsta minimă recomandată este de doi ani.

Duminică, 12 martie 2023, de la orele 11:00 și 12:30 va fi prezentat spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”.
Ionuț Constantinescu, cel care semnează atât regia, cât și scenariul și ilustrația muzicală a spectacolului, regândește și adaptează povestea lui Vasilache și a Marioarei din teatrul de bâlci tradițional, într-un context nou, cu personaje noi, cu întâlniri fantastice și obiecte vrăjite. De data aceasta, protagoniștii devin exploratori, iar în drumul lor se întâlnesc cu Dumnezeu, Dracul, Moartea, Elvis Presley și alte personaje care animă savuros situațiile.
În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Ion Iurcu și Robert Trifan. Scenografia este semnată de Andra Ștefan, light designul de Călin Negrea, ilustrația muzicală de Nagy Attila, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu. Sculptura este realizată de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș.
Vârsta minimă recomandată este de cinci ani.

Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Spectacolele care au loc de luni până vineri au bilete la prețul unic de 10 lei.
Abonamentul cuprinde șase intrări, la prețul de 60 de lei.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, în format cash, înainte de intrarea la spectacole.

Related posts

Leave a Comment