Candidatul la prezidențiale al Partidului Neamul Românesc, dat dispărut la Cluj UPDATE

Polițiștii clujeni au fost sesizați că Ninel Peia, candidatul la Președinția României din partea Partidului Neamul Românesc, a dispărut, azi-noapte de la hotelul în care era cazat.

Sesizarea a fost făcută de Serviciul de Protecție și Pază care avea misiunea de a-l proteja pe politician.

Ninel Peia a suținut, miercuri, o conferință de presă la Hotelul Univers T din Cluj-Napoca și a fost cazat la Hotelul Delaf, potrivit unei surse, împreună cu generalul Constantin Oprișor și cu doi agenți SPP. Ninel Peia a fost văzut pe camerele de supraveghere că a părăsit hotelul în jurul orei 1.17, dar nu s-a mai întors.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Cluj au precizat că Ninel Peia nu mai este de găsit din această dimineață și nu mai răspunde la telefon.

”În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, se arată într-un comunicat la IPJ Cluj.

UPDATE:

Soția lui Ninel Peia a intrat în direct la Antena 3 și i-a sfătuit pe cei din studiou să nu fie îngrijorați, pentru că fostul deputat mai are obiceiul să mai dispară din când în când.

Related posts

Leave a Comment