Boureanu şi Pelinel licitează o fotografie cu autograful lui Băsescu


Evenimentul a avut loc în Montgomery Place din Rhinebeck – New York, fondurile adunate din licitaţie urmând să meargă către proiectul “Fiecare Copil în Şcoală”, din România.Deputatul PDL Cristian Boureanu şi soţia sa, Valentina Pelinel, au adus o fotografie cu autograful preşedintelui Traian Băsescu la o licitaţie în scop caritabil desfăşurată în Statele Unite ale Americii.
Evenimentul a avut loc în Montgomery Place din Rhinebeck – New York, fondurile adunate din licitaţie urmând să meargă către proiectul “Fiecare Copil în Şcoală”, din România.
“Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu au adus o fotografie cu autograful domnului Traian Băsescu, preşedintele României, fotografie semnată în mod special pentru acest eveniment. Fotografia a fost vândută împreună cu alte fotografii cu autograf de la cinci preşedinţi americani, Rolling Stones, Michael Jackson, Frank Sinatra, Bono de la U2 şi mulţi alţii…..”, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.
Marcel Pavel şi Crina Zancu, prim soprană a Operei Naţionale din Bucureşti, au cântat în faţa invitaţilor acestui eveniment caritabil, iar Norman Manea, scriitor român, a vorbit despre literatura contemporană românească şi a fost prezentat de către Corina Şuteu, Director al Institutului Cultural Român din New York.
Leslie Hawke, mama actorului Ethan Hawke, a pus bazele acestui acest program acum zece ani, se mai arată în comunicat.

Related posts

Leave a Comment