Bogdan Pivariu, desemnat candidat al PNL la Primăria Florești

PNL Cluj și-a stabilit candidatul la primăria celei mai mari comune din România, Florești. Este vorba de actualul viceprimar, Bogdan Pivariu, de profesie medic veterinar.

Bogdan Pivariu a preluat și conducerea interimară a organizației Florești a partidului de guvernământ. El a declarat că următorii ani trebuie să însemne pentru Florești trecerea de la etapa creșterii la cea a dezvoltării echilibrate.

”Organizația locală a PNL Florești a reînceput să crească. Am bucuria să constat că, alături de noi, vin oameni de valoare, dornici să se implice în dezvoltarea comunității. Baza de date a PNL Florești includea, în momentul preluării conducerii, 190 de membri. Sunt convins că numărul acestora va crește rapid, pentru că oamenii doresc o împrospătare a echipei și o modernizare consistentă a administrației. PNL Florești va avea cea mai bună listă de candidați pentru Consiliul Local. Activitatea noastră politică va fi una constructivă, concentrată pe dezvoltarea comunei și pe un dialog onest și civilizat cu toți competitorii politici, în interesul cetățenilor din Florești”, a declarat Bogdan Pivariu.

Related posts

One Thought to “Bogdan Pivariu, desemnat candidat al PNL la Primăria Florești”

  1. Pop Valentina

    Bravo lui…insfarsit un tanar la primarie….

Leave a Comment