Baschet masculin: U BT a învins Timişoara în debutul returului

U-Banca Transilvania a trecut de BC SCM Timişoara, într-un meci care a contat pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Scorul final a fost de 98 – 81.

 

Primul sfert a fost unul echilibrat, în care masivul pivot al timişorenilor, Ionuţ Drăguşin, alături de Mladen Jeremić le-au dat de furcă sub panou apărătorilor clujeni, însă precizia de la distanţă a lui Rasić (4 aruncări reuşite) şi Török (una) a ţinut în joc echipa clujeană, potrivit SportinCluj.ro.

 

”A urmat un sfert secund excelent pentru băieţii noştri, în care la ”festivalul treiţelor” s-au înscris şi Pustozvonov şi Adamovic. Au punctat eficient şi Dykes, dar şi Török, doar aruncarea norocoasă pe sirenă a lui Jeremić a făcut ca diferenţa pe tabelă să fie mai mică de zece puncte.

 

Sferturile trei şi patru au continuat în aceaşi notă, singurele guri de foc periculoase pentru apărarea noastră fiind aceiaşi Jeremić şi Drăguşin. Precizia de la distanţă a jucătorilor noştri a continuat să fie la cote înalte, până la final U-Banca Transilvania acumulând 15 reuşite de dincolo de semicerc, aproape jumătate fiind opera lui Aleksandar Rasić”, scrie U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment