Auto: MINI Beachcomber Concept, un prototip care pune accent pe plăcerea călătoriei în aer liber


MINI anunţă Beachcomber Concept, un prototip cu patru locuri care va fi prezentat la Salonul Auto Internaţional de la Detroit, ce va avea loc în perioada 16-24 ianuarie 2010. MINI Beachcomber Concept anticipează caracteristicile tehnice şi de design ale celui de-al patrulea model MINI, care va fi prezentat oficial în toamna anului 2010.Modelul preia elementele definitorii MINI şi le combină cu un concept de caroserie deschisă. Beachcomber Concept beneficiază de tracţiune integrală ALL4 şi interior modulabil. Maşina nu dispune de uşi, de un acoperiş convenţional sau de celelalte elemente de caroserie care ar putea limita intensitatea contactului pe care pasagerii îl au cu mediul înconjurător.
MINI Beachcomber Concept combină transmisia integrală cu o nouă tehnologie a suspensiei, cu o cursă generoasă. Jantele uriaşe din aliaj asigură o gardă la sol de dimensiuni mari.
Beachcomber Concept anticipează lansarea celei de-a patra versiuni din gama MINI. Acesta va fi un crossover în stilul specific al mărcii, care oferă o reinterpretare a designului MINI: confortul funcţional conferit de cele patru uşi şi cele patru scaune şi interiorul variabil vor fi completate şi de posibilitatea parcugerii unor trasee off road mulţumită transmisiei integrale.

Related posts

Leave a Comment