Andrea Mandorlini s-a întors cu o victorie pe banca CFR Cluj

Noul antrenor al CFR Cluj, Andrea Mandorlini, s-a întors cu o victorie pe banca echipei alături de care a câștigat eventul. Chiar dacă CFR Cluj este decimată de vânzarea unora dintre cei mai importanți jucători, echipa clujeană a arătat că poate conta în lupta pentru titlu și a învins cu 2-0 nou-promovata Poli Iași.

Primul gol al partidei a fost marcat de Daniel Bîrligea, în minutul 12. CFR Cluj a păstrat jocul pragmatic din epoca Dan Petrescu, iar în minutul 49, Cristian Manea a speculat o eroare rar întâlnită a apărării ieșene.

CFR Cluj a beneficiat și de anularea corectă a unui gol marcat de ieșeni. Antrenorul Andrea Mandorlini a atras atenția că echipa are nevoie de întăriri urgente pentru a se putea bate cu succes în cupele europene.

Related posts

One Thought to “Andrea Mandorlini s-a întors cu o victorie pe banca CFR Cluj”

  1. […] Noul antrenor italian al CFR Cluj, Andrea Mandorlini, s-a întors cu o victorie pe banca echipei alături de care a câștigat eventul. Chiar dacă CFR Cluj este decimată de vânzarea unora dintre cei mai importanți jucători, echipa clujeană a arătat că poate conta în lupta pentru titlu și a învins cu 2-0 nou-promovata Poli Iași, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment