AIESEC celebrează diversitatea culturală la Iulius Mall!

Organizaţia de studenţi Aiesec Cluj-Napoca şi colaboratorii săi organizează prima ediţie a Global Village 2010 la Iulius Mall, miercuri, 19 martie 2010, între orele 14-20. Scopul acestei întruniri este de a prezenta aspectele care ţin de internaţionalismul organizaţiei, de a celebra diversitatea culturală, dar şi de a premia participanţii din cadrul proiectului Sustainabilty Education.Global Village oferă doritorilor şansa de a intra în contact cu diferite culturi ale lumii. Tinerii internaţionali implicaţi în proiect îşi vor prezenta mâncărurile, dansurile şi muzica tradiţională.
România este reprezentată în cadrul acestei ediţii de un grup de elevi de la 4 licee din Cluj-Napoca: “Emil Racoviţă”, “Samuel Brassai”, “Raluca Ripan” şi “George Coşbuc”.
AISEC este o organizaţie internaţională de studenţi care oferă parteneriate internaţionale în 107 ţări. Timp de şase săptămâni, au fost prezenţi în Cluj doi tineri studenţi din India, respectiv Hong-Kong. Aceştia au ţinut traininguri pentru studenţii clujeni pe teme de responsabilitate socială a corporaţiilor, schimbarea temperaturii globale, responsabilitate personală. Un alt proiect important al AISEC, aflat încă in desfăşurare, vizează elevii. Proiectul GROW se axează pe educaţia non-formală.

Related posts

Leave a Comment