Aftermovie-ul EC trezește pasiunea: Fanii fac CREDIT pentru festival!

Vineri, 25 iulie, la prânz, organizatorii Electric Castle Festival au urcat pe contul de FB al festivalului – Official Aftermovie Electric Castle Festival 2014. Directorul filmului este Dorin Marcu, toboșarul trupei Diamonds are Forever.


Fanii au fost imediat pe fază și au lăudat filmulețul: „Și filmul și festivalul . BRAVO . La ora actuală oficial cel mai mare festival din România . La mai MARE, și păstrați nealterat Spiritul festivalului!”.

Ce spun fanii?

Beatrice Riess: „Congrats pentru After Movie, dar mai ales pentru Festival. A fost magic!!!”

Cristian Barna: „Am un credit pe 25 de ani pt casă, aș vrea să mai fac unu să-mi plătesc ratele la abonamentul pe 50 de ani EC, se poate??”

Vă reamintim că în acest an 80.000 de tineri au vibrat la Electric Castle în cele patru zile ale festivalului.

Electric Castle Festival 2014 a fost posibil mulțumită efortului întregii echipe care a numărat aproximativ 800 de oameni. Lor li s-au alăturat 200 de voluntari din țară și străinătate.

Dacă prima ediţie a fost legendară, datorită unui debut ce a depăşit atât aşteptările participanţilor, cât şi ale organizatorilor, atunci cea de a doua este, cu siguranţă, un vis împlinit, un eveniment necesar şi aşteptat în Transilvania.

post@powered by DISPERSIE

Related posts

Leave a Comment