Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, premiat la Transport Awards 2021 în Atena

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a obținut distincția ATN Corporate Award în cadrul evenimentului Air Transport Awards 2021, care a avut loc vineri la Atena. Despre această distincție a vorbit la Via Cluj TV directorul general al aeroportului clujean, David Ciceo.

El a spus că disticția primită este o recunoaștere a modului în care a fost gestionată activitatea aeroportului clujean în perioada unei crize fără precedent cauzată de pandemie.

În cadrul emisiunii, David Ciceo a vorbit și despre operarea primului zbor Lufthansa pe Aeroportul Internațional Cluj cu o aeronavă Airbus A319, cu staționare peste noapte, despre reluarea din 7 octombrie a zborurilor spre Emiratele Arabe Unite (Wizz Air) precum și despre o supriză pregătită celor care se plănuiesc o vacanță în Hurghada, Egipt, cu plecare de pe Aeroportul Cluj.

Nu în ultimul rând, David Ciceo a vorbit și despre scandalul de la Aeroportul Cluj, unde angajații instituției au reclamat faptul că li s-a cerut să își plătească parcarea de către firma care o administrează, în ciuda unui protocol care prevede gratuitate pentru acești angajați.

Related posts

Leave a Comment