Actualizări privind Facebook și Instagram

Mark Zuckerberg a lansat un avertisment pentru utilizatorii Facebook Messenger care obişnuiesc să facă capturi foto din conversaţiile de pe chat. Fondatorul Facebook şi directorul general al companiei mamă Meta a scris că o actualizare a messenger va notifica utilizatorii dacă cineva a făcut o captură de ecran la conversaţia lor. Actualizările se vor aplica şi la Instagram, care este deţinută de tot de Meta.

„Nouă actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel încât să primiţi o notificare dacă cineva face screenshot la un mesaj care dispare”, a scris Zuckerberg împreună cu o captură de ecran a unei conversaţii cu soţia sa, Priscilla Chan.
„Adăugăm, de asemenea, GIF-uri, autocolante şi reacţii şi la chat-urile criptate”, a amai spus el.  Anunţul a fost făcut în urma unei actualizări a platformei de chat Facebook Messenger, foarte utilizată, care permite oamenilor să îşi seteze mesajele să dispară.

Funcţia a fost implementată până în prezent în Statele Unite şi se aşteaptă ca în următoarele săptămâni să fie introdusă pentru utilizatorii Facebook din Europa, potrivit USA Today.    Platformele de mesagerie rivale, precum Snapchat, oferă deja opţiuni pentru ca mesajele utilizatorilor să dispară, precum şi notificări atunci când la o conversaţie a fost făcută o capturată pe ecran. Aplicaţiile de mesagerie precum WhatsApp includ criptarea integrală, o altă noutate recent introdusă de Facebook.

Related posts

Leave a Comment