A șaptea ediție a „Concertului caritabil de colinde românești” se va desfăşura în 16 decembrie la Auditorium Maximum

A șaptea ediție a „Concertului caritabil de colinde românești” se va desfăşura la Auditorium Maximum a UBB Cluj, luni, 16 decembrie 2019, de la ora 19:00.

Astfel, dirijaţi de Cornel Groza, vor colinda Corul Cappella Transylvanica și Orchestra Academică Transilvană. soprana Diana Țugui, mezzosoprana Alexandra Leșiu, tenorul Tony Bardon și baritonul Cristian Hodrea, dar şi Corul de copii Junior VIP, dirijat de Anca-Mona Mariaș. Amfitrionul evenimentului va fi jurnalistul Marius Constantinescu.

Colindele vocal-simfonice din program sunt prelucrate și orchestrate de compozitorul Cristian Bence-Muk, conferențiar la Academia de muzică ‘’Gheorghe Dima’’.

Eveniment este unul organizat, în scop caritabil, de către un grup de companii clujene și Clubul Rotary Cetățuie, fiind derulat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca.

Costul unui bilet este de 50 de lei, acestea putând fi achiziţionate de la Agenţia de bilete a Teatrului Naţional și de pe biletmaster.ro.

Banii adunaţi vor fi donaţi Asociației „Christiana’’ Cluj, care acordă asistenţă socială, medicală şi educativă copiilor orfani sau proveniţi din familii dezorganizate.

Related posts

Leave a Comment