A început o nouă stagiune la Filarmonica de Stat Transilvania

Filarmonica de Stat Transilvania a început o nouă stagiune. De data aceasta, filarmonica este condusă de un nou manager, Silvia Sbârciu, care i-a succedat regretatului Marius Tabacu. Filarmonica propune atât concerte în stil clasic, pentru publicul cunoscător, cât și spectacole în care muzica clasică intră în dialog cu jazz-ul, cu rock-ul sau cu alte arte, precum moda.

Filarmonica de Stat Transilvania a debutat în forță, cu un concert de mare ținută. Sute de oameni s-au strâns pentru a vedea debutul noii stagiuni, care va aduce multe surprize plăcute, spune managerul filarmonicii clujene, Silvia Sbârciu.

Noua stagiune va aduce concerte în care muzica clasică se va îmbina cu jazz-ul, cu rock-ul, cu moda sau cu jocurile pe calculator. Însă filarmonica nu va renunța la concertele sale clasice, mai spune Silvia Sbârciu.

Filarmonica de Stat Transilvania a mai fost implicată în proiecte internaționale. Așa ar fi un turneu alături de celebra trupă rock Deep Purple sau de implicarea în crearea muzicii pentru filmul Patimile lui Cristos, în regia lui Mel Gibson, cu Maia Morgenstern în rolul principal. Astfel de proiecte vor reveni în actualitate, mai promite Silvia Sbârciu.

Related posts

One Thought to “A început o nouă stagiune la Filarmonica de Stat Transilvania”

  1. […] O nouă stagiune a început la Filarmonica de Stat Transilvania. De data aceasta, filarmonica este condusă de un nou manager, Silvia Sbârciu, care i-a succedat regretatului Marius Tabacu. Filarmonica din Cluj propune atât concerte în stil clasic, pentru publicul cunoscător, cât și spectacole în care muzica clasică intră în dialog cu jazz-ul, cu rock-ul sau cu alte arte, precum moda, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment