UDMR îşi face organizaţie în judeţul Olt

UDMR va avea organizaţie judeţeană şi în Olt, constituirea acesteia fiind aprobată, sâmbătă, de Consiliul Reprezentanţilor Unionali (CRU), “miniparlamentul” din cadrul Uniunii.Preşedintele Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU), Biro Rozalia, a anunţat, sâmbătă, în plenul şedinţei acestui for, desfăşurată la Palatul Culturii din Târgu Mureş, că se doreşte înfiinţarea organizaţiei judeţene a UDMR în Olt, supunând votului CRU constituirea acesteia, transmite corespondentul MEDIAFAX.
CRU a aprobat constituirea UDMR Olt, cu majoritatea celor peste 100 de voturi exprimate, înregistrându-se doar patru abţineri.
Potrivit lui Biro, propunerea de înfiinţare a UDMR Olt a fost analizată de Comisia juridică a Uniunii, care a stabilit că este în concordanţă cu statutul UDMR.
Organizaţia judeţeană a UDMR Olt este formată din zece organizaţii locale, potrivit reprezentanţilor Uniunii.
Delegaţii la Congresul Reprezentanţilor Unionali (CRU) convocat sâmbătă la Palatul Culturii din Târgu Mureş au pe ordinea de zi teme precum pregătirea Congresului UDMR, dar şi dezbaterea modificărilor statutului şi programului Uniunii.
UDMR are filiale în judeţele Alba, Arad, Bacău, Maramureş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Caraş Severin, Harghita, Cluj, Constanţa, Covasna, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Mehedinţi, Mureş, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiş, Vâlcea, dar şi în Capitală.

Related posts

Leave a Comment