Teatrul de Păpuși „Puck” își redeschide ușile pentru public

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca își redeschide ușile pentru public, începând din weekend-ul 13-14 februarie 2021.

Astfel, micuții spectatori vor avea ocazia să urmărească live personajele, după ce timp de câteva luni pandemia a oprit activitatea în sala de spectacole a teatrului.

Așadar:

  • primul spectacol live, al anului 2021, pe scena instituției, este „Turnuleţul”/„Tornyocska”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó, programat la sediul de pe str. I. C. Brătianu, nr. 23, pentru sâmbătă, 13 februarie, de la ora 11:00. Scenografia este semnată de K. Kalinovszki Mária, iar muzica de András Enikő. În distribuție: Balogh Dorottya, Erdei Emese, Domokos Szabolcs și Mostis Balázs. Spectacolul are loc în limba maghiară și durează aproximativ 40 de minute. Vârsta minimă recomandată este doi ani;
  • duminică, 14 februarie, tot de la ora 11:00, cei mici sunt așteptați să se bucure de reprezentația „Croitorașul cel isteț”, după Frații Grimm, în scenariul și regia Emiliei Nechita. Descoperindu-şi puteri nebănuite, „că doar nu e puţin lucru să omori şapte muşte dintr-o lovitură”, Croitoraşul cel Isteț pleacă în lumea largă pentru a se lăuda cu isprava lui. Scenografia este semnată de Relu Pene. Distribuția este formată din Laura Corpodean și Iulian Lungu. Spectacolul este prezentat în limba română, durează 45 de minute, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Biletele de intrare la spectacole costă 10 lei pentru elevi și studenți, 20 de lei pentru pensionari și 40 de lei pentru adulți. De asemenea, se mai poate achiziționa abonamentul care asigură șase intrări, la prețul de 60 de lei.

Dat fiind contextul actual al pandemiei, pentru accesul în sala de spectacol au fost institute niște reguli. Astfel, spectatorii sunt rugați să respecte toate condițiile impuse de starea de alertă și să poarte mască de protecție. De asemenea, este recomandat să ajungă mai devreme cu aproximativ 30 de minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza verificării temperaturii. Persoanele care nu acceptă să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locație. Totodată, va fi interzisă intrarea persoanelor care manifestă febră sau probleme respiratorii. Spectatorii își vor dezinfecta la intrare mâinile. Consumul de alimente și băuturi în locație este interzis. Numărul maxim de persoane admise la o reprezentație este de 24 de oameni.

Related posts

Leave a Comment