SportinCluj: U-BT, pregătită pentru înfruntarea cu CSM Galați

Echipa clujeană U-BT Cluj va juca azi, de la ora 16.00, împotriva echipei CSM Galați. Partida are loc în cadrul turneului organizat la Târgu-Jiu pentru Liga Națională de Baschet Masculin, potrivit SportinCluj.ro.

”Pe dunăreni i-am înfruntat și în Cupa României, atunci când i-am învins cu scorul de 81-58. În acel joc, Gregory Vargas a fost cel mai bun marcator al învingătorilor, prin cele 25 de puncte. Fundașul a mai adăugat 9 recuperări și 2 pase decisive. Între timp, venezueleanul s-a despărțit de U-Banca Transilvania. Totodată, în fața gălățenilor au strălucit Patrick Richard și Donatas Tarolis, care au combinat pentru 29 de puncte.

Galațiul a fost prezentă în grupa de la Oradea, acolo unde a înregistrat o victorie și două eșecuri. Baschetbaliștii lui Florin Nini au trecut de CSM Târgu Jiu cu scorul de 87-71. Luând în calcul ultimele partide din campionat, în mare formă pentru Galați este George Alexandru Vlad, care împotriva gorjenilor a totalizat 26 de puncte, 3 intercepții și 3 recuperări. Mai mult, stranierii Sturanovic, Hamilton și Eads pot furniza oricând puncte. Încleștarea va începe la ora 16:00 și va fi transmisă în direct pe FRBtv.

Ulterior, miercuri, U-Banca Transilvania își va măsura forțele cu CSM Târgu Jiu. Baschetbaliștii lui Claudiu Alionescu nu au bifat niciun rezultat pozitiv, acumulând trei înfrângeri din tot atâtea posibile. Practic, oltenii au fost depășiți de Galați, Oradea și Timișoara la turneul desfășurat acum mai bine de o săptămână.

În lotul CSM-ului se remarcă însă pivotul american Kevin Allen, care este unul dintre cei mai eficienți sportivi din campionat. La capitolul români, Târgu Jiu mizează pe Alin Borșa, Răzvan Bratoloveanu sau Camil Berculescu. Ultimul jucător amintit a evoluat inclusiv la U-Banca Transilvania”, anunță site-ul oficial al echipei clujene, U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment