SportinCluj: U-BT Cluj se pregătește pentru ultimul meci al sezonului regulat

Echipa de baschet masculin U-BT Cluj-Napoca primește vineri, 29 aprilie, vizita celor de la ABC Athletic Neptun Constanța. Partida va începe la ora 20:00, în Sala Polivalentă, anunță SportinCluj.ro.

Clujenii joacă ultimul meci al sezonului regulat, apoi va începe play-off-ul. Echipa antrenată de Mihai Silvășan vine după o victorie obținută marți, pe teren propriu, cu SCM U Craiova, una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

”Ne-am impus cu scorul de 100-97, la capătul unei confruntări ce a necesitat o repriză suplimentară. Stefan Birčević a izbutit 27 de puncte și 11 recuperări, în vreme ce Patrick Richard a totalizat 17 puncte, 10 recuperări și 7 pase decisive. La rândul său, Nandor Kuti a avut 16 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

La Cluj-Napoca vine Athletic Constanța, una dintre cele mai ambițioase formații din Liga Națională. Dobrogenii sunt pe 11, cu un bilanț de 12 rezultate pozitive și 17 înfrângeri. Ultima dată, dobrogenii au pierdut cu 83-68 duelul cu CSM CSU Oradea. Din punct de vedere statistic, Adika Peter McNeilly are medii de 11.7 puncte, 3.5 recuperări și 2.1 pase decisive. În actualul sezon, Constanța a schimbat mai mulți jucători, așa că un rol important îl au Khaliq Spicer, Tyler Gaskins și Vlad Corpodean.

În tur, U-Banca Transilvania a câștigat cu 79-65. Alb-negrii vor încheia sezonul regulat pe prima poziție și se vor duela în play-off cu locul 8”, potrivit site-ului oficial al echipei clujene, U-BT.ro.

Related posts

Leave a Comment