SportinCluj: Dan Petrescu, scandalizat de plecarea lui Roger

CFR Cluj l-a pierdut pe brazilianul Roger, care, deși se afla sub contract cu echipa clujeană, s-a transferat la UT Arad. În mod formal, Roger a fost legitimat pentru scurtă vreme la o echipă din Ungaria, înainte de a se întoarce la Arad, de unde a plecat pentru a fi legitimat la CFR Cluj. Antrenorul clujenilor, Dan Petrescu, este scandalizat de această situație, potrivit SportinCluj.ro.

„Nu avem un lot cum mi-aș dori să fie. Am zis-o mereu, ni se taie jucători, pleacă jucători care nu sunt pe listă. E cazul lui Roger. El trebuia să fie la noi, joia viitoare joacă împotriva noastră.

Eu nu mai înțeleg fotbalul, nu mai înțeleg ce reguli sunt în fotbalul ăsta. El are contract cu tine și pleacă atunci când vrea. Pe mine mă depășește ce se întâmplă acum la fotbal, cum un jucător pleacă unde vrea el, când vrea el. Avea contract cu noi, a plecat și joacă la alții.

Așa ceva… ce listă, mă?! Să ne lase în pace cu lista asta a lor. Asta e problema numărul 1, că nu avem jucători de atac suficienți, să schimb cum vreau eu”, a declarat Dan Petrescu, potrivit GSP.ro.

Related posts

Leave a Comment