Spectacol al Teatrului de Păpuși “Puck”, participant la trei festivaluri

Pe parcursul acestei săptămâni, spectacolul „Trei cadouri fermecate”, în regia lui Cristian Pepino, va fi prezentat la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” din Galați, Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea Poveștilor” din Reșita, precum și la Festivalul Internațional de Teatru „Povești” din Alba Iulia.

„Trei cadouri fermecate”, în regia lui Cristian Pepino, a avut o reprezentație marți, 21 mai 2024, la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” din Galați. Evenimentul se desfășoară până sâmbătă, 25 mai 2024, cuprinzând atât spectacole și activități dedicate atât copiilor, cât și tinerilor și adulților.

De asemenea, spectacolul va fi prezentat joi, 23 mai, de la ora 10:30, la Festivalul de teatru pentru copii „Lumea Poveștilor” din Reșița. Manifestarea ajunsă la cea de-a șaptea ediție, cuprinde nu mai puțin de 26 de spectacole care se vor desfășura până în 26 mai, deopotrivă în săli de spectacole și în aer liber, în Reșița, Caransebeș, Oravița, Moldova Nouă, Bocșa, Oțelu Roșu, Berzovia și Măureni.

În plus, același spectacol face parte din programul Festivalului Internațional de Teatru „Povești” din Alba Iulia. Desfășurat în perioada 19-25 mai 2024, evenimentul a ajuns la cea de-a 17-a ediție și va cuprinde spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, concerte și ateliere de creație. Reprezentația artiștilor clujeni este programată vineri, 24 mai, de la ora 11:00, în Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”.

Inspirat din textele scrise de Edward Gordon Craig pentru teatrul de animație, „Trei Cadouri Fermecate”, în regia lui Cristian Pepino, este o călătorie în trecut, unde personajele principale – Papagalul Cristofor Columbus, copilul Cokatrix și Băiatul orb – primesc trei cadouri magice de la primul om, Adam. Dar când hangiul cel viclean înlocuiește aceste daruri cu obiecte obișnuite, începe o aventură plină de peripeții și învățăminte.

Distribuția: Robert Trifan, Angelica Pamfilie, Ramona Atănăsoaie, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu, Călin Mureșan și Iulian Lungu.
Scenografia: Raluca Aionițoaie, Alexandru Gabor, Cristian Pepino
Muzica originală: Dan Bălan
Asistent regie: Adina Ungur
Asistent scenografie: Elena Ilaș
Coordonare muzicală: Arona Bogdan.

Related posts

Leave a Comment