Românii s-au săturat de Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu

Cârcotaşii sunt populari, iar Mircea Badea conduce topul vedetelor “nesuferite”, arată un studiu realizat pentru paginademedia.roŞerban Huidu şi Mihai Găinuşă sunt cele mai populare vedete TV, potrivit unui studiu realizat pentru paginademedia.ro de către compania de cercetare Exact. Studiul Talent Barometer a stabilit Ratingul de popularitate pentru cele mai importante vedete şi a fost realizat în perioada 2-17 decembrie 2009, pe un eşantion de 943 de persoane, reprezentativ pentru populaţia urbană între 15 şi 49 de ani.
Cârcotaşii sunt urmaţi în topul popularităţii de Andreea Esca, Divertis, Cătălin Măruţă şi Răzvan şi Dani.
Gabriela Cristea, prezentatoarea reality-show-ului “Noră pentru mama”, este prima pe lista “Nu am auzit de…”: aproape un sfert dintre cei intervievaţi nu au auzit de ea. La acelaşi capitol, Mădălin Ionescu, gazda “Acces direct”, este pe locul doi
La întrebarea De cine v-aţi săturat?, atât Mihaela Rădulescu, cât şi Andreea Marin, au obţinut cele mai mari procente (6-7%).
Mircea Badea, în schimb, conduce topul celor mai “ne-plăcute” vedete: aproape 30% din cei intervievaţi au declarat că nu îl plac pe Mircea Badea. Prezentatorul “În gura presei” împarte totuşi telespectatorii în două tabere, pentru că 33% au declarat că au o părere bună despre el.
Tot la ne-plăcute au mai fost trecuţi şi Gabriela Cristea, Mihaela Rădulescu, Dan Negru, Cabral şi Mircea Solcanu.

Related posts

Leave a Comment