Proiect caritabil dedicat unor copii defavorizați, în prag de sărbători

Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, în parteneriat cu José Café, organizează un proiect caritabil intitulat „Don’t just be good. Do good!”, având ca scop ajutorarea unor copii defavorizați care nu sunt ținuți în evidență de către centrele aferente.
Asociația Tineretul ONU din România este o organizație nonguvernamentală, înființată și condusă de către tineri. Ea se ghidează după sloganul „Open your mind, improve our world” şi are drept scop promovarea şi încurajarea valorilor și activităţilor ONU în rândul tinerilor români, al societății românești și al comunității internaționale, prin intermediul activităţilor desfăşurate.

Sărbătoarea Crăciunului se apropie cu pași repezi. Este o perioadă în care fiecare dintre noi încearcă să fie mai bun, să aducă un zâmbet acolo unde lipsește. Dăruind, Crăciunul devine o sărbătoare pentru fiecare.

Pornind de la ideea că fiecare copil merită să primească un cadou de Crăciun, Asociația Tineretul ONU din România, Filiala Cluj, organizează o strângere de fonduri, constând ȋn rechizite, dulciuri și jucării pentru copii defavorizați. Oricine doreşte să participe la acest proiect este invitat să își aducă contribuția la José Café, strada Napoca, nr 1, Cluj-Napoca, până pe data de 15 decembrie 2015.

Related posts

Leave a Comment