Partidul Alternativa Dreaptă își lansează filiala la Cluj

Partidul Alternativa Dreaptă, afiliat la grupul conservatorilor și democraților europeni, își va lansa filiala clujeană joi. Partidul a fost format prin fuziunea dintre M10 și Forța Moldova. Copreședinte la nivel național este clujeanca Adela Mîrza.

”Fondat în anul 2019 prin fuziunea partidelor M10 și Forța Moldova, Partidul Alternativa Dreaptă (PAD)  își propune să fie exact ceea îi spune și numele: o alternativă reală într-o vreme în care scena politică românească este dominată de două mari partide de stânga: PSD (stânga veche) și USR-PLUS, (noua stângă) și un partid care se proclamă de dreapta (PNL) dar face casă bună cu stânga (USL), dacă interesele de partid o cer.

Apariția unui partid autentic de dreapta, curat, este ca o gură de aer proaspăt într-un mediu politic viciat,  intoxicat de ideologie de stânga, incompetență și corupție.

Facem politică din conștiință și necesitate. Nu o facem nici pentru interesul personal, nici pentru funcții, nici ca hobby! A te implica în viața cetății în care locuiești, pentru un om de dreapta, este o datorie. Iar noi luăm lucrurile în serios. Libertatea Individuală (de orice fel)  legată indestructibil de Responsabilitate, sunt în AD valorile noastre de căpătâi”, afirmă reprezentanții formațiunii politice, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Related posts

Leave a Comment