Nici o mașină nu iese din fabrică cu această dotare extrem de importantă

Înainte de toate, hai să începem cu un mic exercițiu de imaginație. Gândește-te că ești desculț și trebuie să mergi pe o alee plină de cioburi.

Nu ai altă opțiune. Oriunde mergi, e plin de cioburi. Simți cât de dureros e?

Alt cadru: Atingi cu degetele mânerul unui recipient încins care a stat pe foc câteva ore sau când trebuie să rupi un trandafir plin de țepi. Așa-i că doare? Acum te întrebi: Care e legătura acestui articol despre mașini cu toate aceste dureri imaginate? Ei bine, tocmai asta!

Exact asta este mașina ta acum, proaspăt scoasă din reprezentanță, nou-nouță; este ca mâna fără mănuși sau piciorul fără încălțăminte. Orice faci și pe oriunde mergi, te rănești încontinuu și treci prin toate stările de nervozitate și frustrare.

Te simti neprotejat și la fel se simte și mașina ta, care se rănește încontinuu. Acum, probabil, realizezi cât de dureros este pentru tine când știi că toată caroseria mașinii e lovită de pietre zilnic, zgârieturile apar cu zecile.

Ba de la cel care a parcat lângă tine și a trântit ușa în laterala ta sau cel care ți-a atins bara cu căruciorul de cumpărături sau chiar și tu mai tragi cu unghia câte o dungă în interiorul mânerului de la ușa șoferului și exemplele pot continua.

Acum hai să fim fericiți și să ne imaginăm varianta perfectă, cea despre care visăm mereu și care ne binedispune.

Ești tot pe aceeași alee plină cu cioburi, dar acum ai încălțări cu talpa groasă și inserție de metal. Calci pe unde vrei, nu simțit nici o durere, ești tot un zâmbet. În cazul recipientului încins, ai învățat din greșeli, iar acum ți-ai pus mănuși groase de bucătărie, așa că atingi mânerul încins și fugi cu ea în timp ce fluieri de bucurie.

La fel e și mașina ta. Sar zece pietre de la roata mașinii din față, direct în vopseaua mașinii tale, dar nu rămâne nici o urmă. Vine cel cu căruciorul de cumpărături îi trage una la bară, nu se vede nimic.

Cel de lângă tine își trântește ușa în aripa mașinii tale, dar nu lasă nici o urmă. Te uiți mirat, îți scuturi capul și nu știi dacă visezi. Nici o urmă pe mașină, chiar dacă e atât de expusă la lovituri și zgârieturi.

După câțiva ani, observi că mașina ta e tot în starea asta perfectă. La un moment dat, te gândești să o vinzi și primești pe ea mult mai mult decât te-ai fi așteptat, tocmai pentru că e încă în stare impecabilă.

Stai și te gândești: cum e posibil așa ceva? Chiar așa frumos să visezi?

Acum, să revenim puțin înapoi la zilele noastre, iar ca să fie mai clară imaginea de ansamblu, hai să facem legătura între cele citite până acum.

După cum bine ai observat, orice facem în viață, mereu este ceva cu care trebuie să ne protejam. Niciodată nu ieșim fără încălțăminte, fără haine, nu prindem obiecte încinse fără mănuși, iarna ne punem și căciulă groasă etc.

Mașina ta, în momentul de față, nu are nici încălțări și nici mănuși, dar umblă pe alei pline de cioburi, iar în mână are o oală încinsă. Cam asta ar fi metafora ideală prin care aș descrie situația în care te afli.

Acum e momentul să faci ceva, să-ți îmbraci mașina, dar nu cu haine, ci doar cu niște folii de protecție. Acestea se numesc Paint Protection Film, pentru ca fix asta fac:

protejează vopseaua originală a mașinii.

Aceste folii de protecție LLumar sunt total transparente și nici nu se observă pe mașină, însă protecția pe care o oferă caroseriei este foarte vizibilă, încă din ziua aplicării. Starea vopselei rămâne aceeași ca în prima zi. Îți dai seama cum se vinde o mașină după câțiva ani, care încă are vopseaua intactă și lucioasă ca din fabrică?

Plus că în tot acest timp te-ai bucurat de condus într-o mașină cu luciul perfect și nu a trebuit să mergi la revopsit elemente cu vopsea care oricum nu rezistă ca și cea din fabrică.

Recomandăm să-ți protejezi mașina de loviturile zilnice și bucură-te de starea ei impecabilă din prima până în ultima zi în care e la tine.

Te invităm la o discuție mai pe larg despre foliile Paint Protection de la LLumar, să vezi cum arată foliile, ba chiar să le testezi, să vezi cât de mult protejează, să vezi exemple de mașini înfoliate la sediul celor de la Masterfol din Cluj-Napoca, de pe str. Plevnei nr 42. Poți arunca o privire și pe site-ul lor www.masterfol.ro/folii-protectie sau pe facebook Masterfol Cluj.

Related posts

Leave a Comment