Muzicanții din Bremen – un nou concert pentru copii, la Filarmonica din Cluj-Napoca

Muzicanții din Bremen vor poposi pe scena sălii Auditorium Maximum în cadrul unui concert dublu: în limba română, marți, 9 aprilie, de la ora 09:30, respectiv în limba maghiară, de la ora 11:00).

Evenimentul este recomandat copiilor de grădiniță (grupa mare) și elevilor din ciclul primar (clasele 0-4) și durează aproximativ 40 de minute.

Costul unui bilet este de 15 ei.

Dacă spectacolul în limba română va avea loc cu casa închisă, cel în limba maghiară mai beneficiază de câteva locuri ce pot fi achiziționate online sau de la agenția de bilete a Filarmonicii.

Următorul concert pentru copii – Punguța cu doi bani – va avea loc în data de 28 mai 2024, în același format (concert în limba română și în maghiară), dedicat aceleiași grupe de vârstă (copii din grupa mare de grădiniță și elevi ai claselor primare), în realizarea aceleiași neobosite dirijoare-moderatoare Dalma Toadere împreună cu membrii Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania”.

Biletele online se pot achiziționa de pe site-urile entertix.ro și myticket.ro. Biletele se pot cumpăra și de la Agenția de Bilete a Filarmonicii (Piața Lucian Blaga nr. 1-3, tel. 0756-048.318) sau cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locația acestuia, în limita locurilor disponibile.

Related posts

Leave a Comment