Mii de clujeni s-au înghesuit să obţină un loc de muncă la Nokia şi Emerson

Aproape 2500 de clujeni au trecut pragul bursei locurilor de muncă. 37 de firme au scos pe piaţă 1500 de joburi în domeniul hotelier, comerţ şi industrie. La târg au venit şi reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ ale Ministerului Apărării şi de Interne, cu 2000 de locuri care vor fi ocupate în acest an. Standurile Nokia şi Emerson, care au oferit posturi pentru absolvenţi de studii superioare, au fost cele mai vizitate.În prezent în judeţul Cluj există aproape 24.000 de persoane fără loc de muncă, din care 9.000 nu primesc nici ajutor de șomaj. Cu toate acestea, la târgul organizat vineri au venit doar 2.000 din cei 5.000 de șomeri chemați de AJOFM Cluj.
37 de firme au scos pe piaţă 1500 de joburi în domeniul serviciilor, în comerţ şi în industrie. Cele mai multe sunt oferite de un grup de hotelieri din Italia, care caută bucătari, cameriste şi recepţioneri.
La târg au venit şi reprezentanţi ai unităţilor de învăţământ ale Ministerului Apărării şi de Interne, cu 2000 de locuri care vor fi ocupate în acest an.

Related posts

Leave a Comment