Grupul basarabean Brio Sonores concerteză la Serbarile Iernii Rotary

Clubul Rotary Cluj-Napoca organizeaza luni, 27 noiembrie, de la ora 18:30, la Opera Nationala Romana din Cluj, cea de-a XII-a editie a evenimentului caritabil “Serbarile Iernii Rotary”. Cap de afis este grupul basarabean Brio Sonores, cel care a castigat al patrulea sezon al show-ului Romanii au talent, de la Pro TV.

Un alt moment artistic va fi sustinut de Bella Dance Studio, grupul de balet pentru copii condus de Profesorul Silvia Baritchi.

 

Fondurile obtinute din sponsorizari, donatii si vanzarea de bilete vor fi folosite pentru premierea elevilor cu rezultate deosebite la competitiile nationale si internationale. Acestia vor fi selectionati din judetul Cluj, cu sprijinul Centrului de Excelenta Cluj-Napoca pentru proiectul “Miron Costin”. De asemenea, Rotary Cluj-Napoca va folosi o parte a fondurilor pentru dotarea cu echipamente electronice specifice a Liceului Special pentru Deficienti de Vedere.

 

Proiectul “Serbarile Iernii Rotary” isi propune an de an si premierea concursului de eseuri “Scoala Ardeleana si valorile europene”, aflat la a IX-a editie.

 

Pentru acest eveniment, la Agentia Teatrala s-au pus in vanzare trei cateogorii de bilete, in functie de locurile din sala: in valoare de 30, 40 si 50 de lei.

 

Despre Brio Sonores

 

Brio Sonores este o trupă din Republica Moldova de muzică pop, dance şi crossover clasic. Este formată din cinci membri: Valeriu Moruz – tenor, Dumitru Mîţu – tenor, Veaceslav Timofti – bariton, Vitalie Maciunschi – bariton şi Mihai Gandraman – tenor.

 

Împreună au câştigat cea de-a patra ediţie a concursului „Românii au Talent” în 2014.

 

Pe parcursul anilor, grupul a reuşit să devină cunoscut atât la nivel naţional cât şi la nivel internaţional, dovadă fiind şi numeroasele concerte pe care le-au suţinut în ţări precum România, Marea Britanie, Turcia şi Rusia, alături de nume celebre precum formaţia Blue sau tenorul italian Alessandro Safina.

 

Despre Bella Dance Studio

 

Bella Dance Studio a fost înfiinţat în anul 2014 şi îndrumă paşii copiilor spre lumea fascinantă a baletului.

 

„Comportamentul manierat şi distins, un limbaj propriu, studiul pentru simţul etic şi artistic, sau la baza unui proces armonios de devenire al unei viitoare balerine profesioniste”. Maya Ciobota – o strălucitoare elevă a Studioului Bella Dance.

 

Din program fac parte următoarele momente coregrafice: P.I. Ceaikovski – Lacul Lebedelor, J. Strauss – Marşul Radetzky, E. Grieg (Peer Gynt) – Dansul Fluturilor. Coregrafia este semnată de Silvia Bariţchi-Gradea.

 

Despre Clubul Rotary Cluj-Napoca

 

Clubul Rotary Cluj-Napoca a luat fiinţă în anul 1935 fiind al optulea club Rotary din România interbelică.

 

După revoluţia din 1989, clubul s-a reînfiinţat în 1994, fiind al doilea club din district, după Rotary Club Bucureşti. În cei 23 de ani de la reînfiinţare clubul s-a implicat în proiecte importante atât la nivel local cât şi la nivel naţional.

 

Deviza Rotary care ne călăuzeşte în toate acţiunile noastre este: „A servi mai presus de sine însuşi”

 

Pentru donatii sau sponsorizari in sprijinul proiectelor umanitare Rotary aveti la dispozitie urmatorul cont in lei: Clubul Rotary Cluj-Napoca, Str. E. de Martonne nr. 1, CUI: 9478905, IBAN: RO55 BRMA 0130 0130 2740 0000, Banca Romaneasca Cluj.

Related posts

Leave a Comment