Fata care susţine că a fost abuzată de Cristi Tabără este o elevă de nota 10


Alexandra, minora de 12 ani care îl acuză pe Cristian Tabără că ar fi abuzat sexual de ea, este o elevă de nota 10. Fata a câştigat premiul I la mai multe concursuri de creaţie literară.Despre Alexandra, copila de 12 ani care susţine că, în urmă cu aproximativ un an, a fost molestată de omul de televiziune Cristian Tabără, s-ar putea spune că este un mic geniu, dacă ar fi să judecăm după toate premiile pe care le-a obţinut până acum, potrivit libertatea.ro.
Doi ani la rând, fata a fost câştigătoarea Concursului internaţional de creaţie literară “Jose Martines”, iar în 2009, a luat premiul I la Concursul “Tinere Condeie”, categoria poezie. Copila, care şi-a demonstrat talentul de scriitoare, ne-a precizat că materia ei preferată este limba română.
“Îmi place foarte mult să scriu poezii, probabil că este moştenire de la tata (râde). Spun asta pentru că el a publicat o mulţime de volume de poezii, iar eu am obţinut de fiecare dată premiul I la toate concursurile de poezie la care am participat. Este adevărat că am fost şi la olimpiada de română, însă, din păcate, nu am câştigat mare lucru”, a spus eleva de clasa a 7-a.
Mai mult, fata a adăugat că, din toamnă, ar vrea să părăsească Bucureştiul şi să se mute la Timişoara, oraş în care locuieşte tatăl ei.

Related posts

Leave a Comment