Farmec deschide noul salon de cosmetică, parte a Centrului de Frumusețe din Cluj (P)„Ne-am propus ca noul salon de cosmetică să fie locul prietenos și elegant unde clienții noștri pot beneficia de servicii de cosmetică de ultimă oră, pe măsura nevoilor și așteptărilor lor. Acesta se alătură celorlalte facilități ale Centrului de Frumusețe Farmec, care își întâmpină vizitatorii cu un portofoliu bogat de produse, promoții speciale, consultanță de specialitate și o serie de evenimente dedicate frumuseții”, spune Ioana Borza, Marketing Manager Farmec.
In plus, pe lângă oferta de tratamente cosmetice, în cadrul Salonului clientele pot beneficia si de alte servicii: pensat, vopsit sprâncene şi gene, epilat mustaţă.
Salonul de cosmetică Farmec este amplasat pe Str. București nr. 55, fiind deschis de luni până vineri între orele 12-20 şi sâmbăta între 9-15. Programările se pot face la numerele 0734 881 111, 0372 647 226 sau la adresa de e mail atelierdefrumusete@farmec.ro.

Mai multe detalii se pot afla accesând http://www.farmec.ro/centrul-de-frumusete.html.

Inaugurat la finalul anului trecut, Centrul de Frumusețe este un proiect amplu, care aduce expertiza și viziunea Farmec aproape de consumatorii săi. Acesta cuprinde magazinul de brand, de unde consumatorii pot achiziționa produsele Farmec în prezență unui personal specializat, gata oricând să le răspună la întrebări și să asiste cele mai potrivite alegeri. În plus, cei care trec pragul Centrului pot beneficia de ședințe gratuite de dermoanaliză care, prin măsurători instrumentale specifice, le oferă informații personalizate despre tenul lor şi consiliere privind folosirea produselor compatibile cu tenul lor. O altă zonă a Centrului este destinată întâlnirilor consumatoarelor cu specialiștii Farmec.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca
Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.
Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.
Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.

Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company

Related posts

Leave a Comment