Designerul si consilierul de imagine Gina Butiuc organizeaza un atelier de imagine si stil la Cluj

Gina Butiuc, designer vestimentar și consultant de imagine cu o experiență de 17 ani in fashion-business, organizeaza marți, 29 octombrie 2019, de la ora 18.30, evenimentul “Conversații de Stil” cu Gina Butiuc – atelier de imagine și stil, eveniment ce se va desfășura la Bastionul Croitorilor, Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 35.

Ideea evenimentului pornește de la provocarea generată de fenomenul de globalizare în care păstrarea și promovarea unicității prin imagine și stil personal a devenit o preocupare a unui număr tot mai mare de persoane. A avea stil nu mai este demult atributul unui cerc exclusivist, ci a devenit trasatura ce identifică și personalizează fiecare femeie sș fiecare bărbat într-o lume în care regula este mai degrabă definită de expresia “de masă”.

O imagine coerentă transmite mesajul de profesionalism, de competență, induce ideea că avem în față persoane puternice, echilibrate, sigure pe sine și, în general, cu o preocupare semnificativă pentru detalii. Fie ca e vorba de afirmarea profesională sau de interacțiunea în plan personal, suntem înclinați să acordăm credibilitate celor cu o înfățisare impecabilă.

Întrebări esențiale

Este stilul înnăscut sau se poate învăța? De unde pornești în definirea stilului personal? Care sunt criteriile pentru compunerea unei imagini care să transmită un mesaj autentic despre tine? Cum utilizezi culorile în construirea ținutei și care este puterea creării unui centru de interes în vestimentație? Care sunt trucurile vestimentare prin care poți corecta micile imperfecțiuni ale siluetei și să îți evidențiezi trăsăturile armonioase?


Răspundem la aceste întrebări – dar și la întrebările voastre – pe 29 octombrie, începând cu ora 18.30, în atelierul de imagine și stil “Conversații de Stil” pe care îl dorim a fi mai mult decat o simplă expunere a unor rețete și reguli. Vino pregătit să fii provocat – dar să și provoci – discuții smart, constructive pe teme vestimentare și de stil.

Evenimentul este destinat în egală măsura femeilor și bărbatilor. Accesul copiilor sub 14 ani este restricționat.

Află cum a fost la prima ediție a Conversațiilor de stil de AICI.

Related posts

Leave a Comment