Deloitte recrutează studenți în Științe Economice

Mai mult de 150 de tineri care studiază în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor au participat zilele trecute la o întâlnire cu reprezentanții Deloitte, liderul mondial al serviciilor de audit, consultanță fiscală și financiară și managementul riscului. Tinerii și-au exprimat interesul pentru oportunitățile de carieră oferite de Deloitte în domenii precum auditul și consultanța fiscală.În cadrul întâlnirii, reprezentanții Deloitte le-au spus studenților că munca în companie este un proces creativ, care oferă deschidere.

”Cariera în cadrul Deloitte nu presupune o muncă de rutină. Ea presupune un proces de calificare și certificare continuă. Vă veți bucura de recunoaștere și de promovare și veți beneficia de un câștig important de experiență, precum și de un pachet salarial atractiv”, le-a spus studenților Adriana Lobdă, partener Audit Deloitte, coordonator al biroului regional Cluj-Napoca.

La rândul său, Lars Wiechen, partener Evaluare și Modelare Financiară Deloitte România, a adăugat: ”Deloitte apreciază creativitatea și capacitatea de inovare din partea tinerilor”.

Ofertele de carieră in cadrul Deloitte se adresează cu precădere studenților aflați în anul 3, precum și masteranzilor. Ei pot candida pentru pozițiile de Audit Assistant sau Junior Tax Consultant. Candidaturile vor fi evaluate în luna mai. Tinerii care vor fi recrutați pentru postul de Audit Assistant vor începe munca din data de 1 august, iar cei care vor fi selecționați pentru postul de Junior Tax Consultant vor începe munca efectivă din data de 1 septembrie.

Studenții pot candida online pe site-ul companiei: www.deloittece.com.

În fiecare an, mai mult de 80 de tineri se alătură echipei Deloitte din România, în cadrul birourilor din București, Cluj sau Timișoara. La nivel mondial, echipa Deloitte include 200.000 de persoane, care generează anual o cifră de afaceri de 34 de miliarde de dolari americani.

Related posts

Leave a Comment