“Conspiraţia flacăra violet”, în Washington Post şi Forbes

“Ultima ştire ciudată din România”, scrie AP despre cazul flacăra violet. AP a preluat declaraţiile lui Mircea Geoană despre dezbaterea din 3 decembrie, în care “a eşuat lamentabil în anumite momente”.Declaraţia Mihaelei Geoană despre atacul energetic la care a fost supusă familia sa în timpul campaniei electorale a devenit deliciul presei internaţionale.
“Ultima ştire ciudată din România”, scrie AP despre cazul flacăra violet. AP a preluat declaraţiile lui Mircea Geoană despre dezbaterea din 3 decembrie, în care “a eşuat lamentabil în anumite momente”. “Oameni care lucrează în acest domeniu, era în dreapta camerei. I-am văzut şi ştiu cine sunt”, a spus Mircea Geoană.
Agenţia de presă preia şi afirmaţiile soţiei lui Mircea Geoană, Mihaela, care a declarat că s-a simţit fără energie în timpul dezbaterii finale. Nici Ion Iliescu, care a declarat pentru Gândul că astfel de afirmaţii sunt pentru oameni naivi şi fără educaţie, nu este uitat.
Mai multe publicaţii internaţionale au preluat ştirea Associated Press. Washington Post, Forbes, New York Times sau Boston Herald au scris despre conspiraţia flăcării violet, pomenită de Viorel Hrebenciuc. Acesta a spus că Traian Băsescu s-a îmbrăcat în mov, ca să-şi crească şansele de victorie. Preşedintele Traian Băsescu a răspuns în glumă că a ales respectiva nuanţă, pentru că… a fost culoarea anului 2009.

Related posts

Leave a Comment