CFR Cluj a câștigat meciul cu UT Arad

CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga I, după victoria din deplasare de pe terenul uneia dintre cele mai bine închegate echipe din Liga I, UT Arad. În meciul tur, arădenii au obținut victoria la Cluj, iar acest rezultat a dus la înlocuirea lui Dan Petrescu de pe banca echipei campioane.

În acest moment, CFR Cluj are 57 de puncte, cu trei mai multe decât FCSB, echipă care are un meci disputat mai puțin. Partida de la Arad a fost una deosebit de echilibrată. Singurul gol al partidei a fost înscris de Vinicius, după o centrare a lui Ciprian Deac, care a executat un corner, în minutul 68.

Un incident neplăcut a fost eliminarea antrenorului CFR Cluj, Edward Iordănescu, care a protestat după decizii mai puțin inspirate ale arbitrilor.

Related posts

One Thought to “CFR Cluj a câștigat meciul cu UT Arad”

  1. […] Campioana României, CFR Cluj, a revenit pe primul loc în Liga I, după victoria din deplasare de pe terenul uneia dintre cele mai bine închegate echipe din Liga I, UT Arad. În meciul tur, arădenii au obținut victoria la Cluj, iar acest rezultat a dus la înlocuirea lui Dan Petrescu de pe banca echipei campioane, potrivit ClujToday.ro. […]

Leave a Comment