Care sunt obiectivele noului antrenor de la CFR Cluj

Noul antrenor al CFR Cluj, Alin Minteuan, instalat oficial ieri ca antrenor principal, după ce a stat pe bancă în ultimele săptămâni ca antrenor interimar, are o misiune grea. El are ca principal obiectiv calificarea echipei clujene în Liga Campionilor.De asemenea, Alin Minteuan va trebui să câștige titlul de campion al României pe banca CFR Cluj. Și asta deși, în prezent, echipa clujeană se află pe locul VII în Liga I, la 12 puncte de Oțelul Galați, ocupanta primului loc. Alin Minteuan a semnat un contract până în vară, însă șefii echipei, adică patronul Arpad Paszkany și președintele Iuliu Mureșan, i-au urat să stea cât Alexa Ferguson pe banca celor de la Manchester United.
Alin Minteuan va primi întăriri, iar șefii de la CFR Cluj au spus că vor transfera o serie de jucători, după ce mai mulți dintre fotbaliștii care au evoluat sub culorile echipei clujene au fost puși pe lista de transferuri. Așa ar fi Yssouf Kone sau Tony da Silva. În schimb, la CFR Cluj ar putea ajunge Eric sau Wesley. De asemenea, conducerea CFR Cluj vrea să promoveze la echipă și jucători din pepiniera proprie, după modelul Barcelonei. Astfel, în cele două cantonamente din Antalya (Turcia) în care CFR Cluj se va pregăti pentru returul campionatului, Alin Minteuan va lua patru dintre cei mai talentați jucători ai echipei feroviare. Este vorba despre portarul Tiut, despre fundașul Mocan, despre atacantul Negruț și despre mijlocașul Păun.
La rândul său, Alin Minteuan a declarat că și-a împlinit un vis atunci când a fost instalat la conducerea CFR Cluj. El este cel mai tânăr antrenor principal din Liga I. În ultimii trei ani, Alin Minteuan a fost adjunctul diferiților tehnicieni care s-au perindat pe banca echipei clujene. Alin Minteuan, fost jucător al echipei clujene, și-a încheiat prematur cariera de fotbalist din cauza unei accidentări.

Related posts

Leave a Comment